Search
Generic filters
Search
Generic filters
Начало » Оферти » Дамско парти за 8ми март в Солун 2024- СТРАСТ И БУЗУКИ

Дамско парти за 8ми март в Солун 2024- СТРАСТ И БУЗУКИ

Цена от: 295 лева

Кратко описание

Да отпразнуваме заедно дамския празник през март в съседна Гърция. Разходка до Солун с възможност за посещение на традиционна гръцка таверна с жива музика и шопинг. Автобусна програма с тръгване от Кърджали, Пловдив и София и настаняване в превъзходен хотел 4**** в квартал Лададика в сърцето на Солун.

Туристическа програма

Отпътуване в 03.00 часа от Кърджали пред Дома на Културата посока Кулата-Солун. Пристигане и настаняване след 14:00 ч. Панорамна обиколка на централната част на Солун (минимум 2 ч.): Бялата кула – символ на града; църквата „Св. св. Кирил и Методий”; площад „Наварино” с Двореца на Галер; Арката на Галер, построена през 305 г. за отпразнуване на окончателната победа на император Галер Максимилиан над персите; крепостта „Ептапиргио” с прекрасна панорамна гледка към града и Термическия залив; църквата „Св. Димитър” – красив храм, построен от розови тухли, където се пазят мощите на св. Димитър. Свободно време.  Възможност за вечеря в традиционна гръцка таверна с жива музика. Нощувка.

Закуска. Свободно време. По желание възможност за посещение на Mediterranean Cosmos Mall за пазар и покупки.Отпътуване за България на обяд.Пристигане в Кърджали късно вечерта.
*** Последователността на програмата може да бъде променена.

09/03/2024

Цена от: 295 лева

Автобус

2 дни/ 1 нощувка

закуска

Препоръчана

Абонирайте се за специални оферти:
Абонирайте се за специални оферти:
Абонирайте се за специални оферти:
Copyright © Miss K Travel | Създаден от PixelVision
Scroll to Top

Запитване за Дамско парти за 8ми март в Солун 2024- СТРАСТ И БУЗУКИ