Search
Generic filters
Search
Generic filters
Начало » Оферти » Екскурзия до изумрудения остров Закинтос 2024

Екскурзия до изумрудения остров Закинтос 2024

Цена от: 695 лева

Кратко описание

Подарете си екзотично пътуване до Закинтос – остров, пленяващ със Сините пещери, кристално чистата вода и костенурките Карета Карета, които не могат да се видят другаде в света! Закинтос заслужено е сред най-популярните острови в Йонийско море – идиличната му красота и изобилието от природни чудеса не оставят никого равнодушен. Намира се на юг от Кефалония и е световноизвестен с прелестните си плажове и интензивния нощен живот, което го прави една от най-предпочитаните дестинации .
Автобусна програма с тръгване от Кърджали, Пловдив и София !

Туристическа програма

Tръгване от Кърджали в 00.30 часа, от Пловдив 02:30 пред хотел Тримонциум и от София пред стадион Васил Левски в  04:30 по Маршрут Кулата – Солун – Патра – Килини. Преминаване през моста Рио Антирио-  най-големия окачен мост в света / 2252 метра / засенчил дори прочутият Голдън Гейт в Сан Франциско. От пристанище Килини с ферибот ще преминем на остров Закинтос. Следва настаняване в хотела.  Нощувка.

Закуска. Свободен ден за плаж или По желание целодневна обиколка на острова с круизно корабче. След закуска, ще се отправим към основното пристанище в столицата Занте, откъдето с корабче, ще започне нашето приключение, преминавайки покрай източните брегове с неповторимите плажове и куротите Циливи, Планос и Аликес, след това ще се докоснем до неповторимата красота на  „Сините пещери” и тюркоазенoмайните води на залива Скинари. Отправяме се към залива Навагио, който дължи името си на круширалия през 1983 г . кораб, останките на който любопитните ни обективи запечатват на фона на отвесни бели скали. Преминаваме през залива Лаганас, където впечатляващ е Националният морски парк, който е създаден на Закинтос, за да бъдат предпазени застрашените морски костенурки Caretta Caretta. Ще видим и Василикос – шедьовър на природата, рай за всички, които обичат морето. Връщане на пристанището и отпътуване към хотела. Свободно време.  Нощувка.

Закуска. Свободно време за плаж или По желание и допълнително доплащане- Посещение на столицата Закинтос и плаж на Банана Бийч. Ще посетим столицата на  острова, град Закинтос и ще разгледаме площад „ Св. Марк „ с католическата катедрала, музея на Соломос и Калвос – едни от най- почитаните гръцки поети, ще се насладим на прекрасните сгради на площад „ Соломос „ – отразяващи типичната атмосфера. След което се отправяме към още един от незабравимите плажове на острова Банана Бийч и ще се насладим на кристалните води на Йонийско  море. Свободно време за плаж, да изпием по едно фрапе или коктейл. Вечерта връщане в хотела. Нощувка.

Закуска. Свободен ден за плаж. По желание на туристите организираме круиз с продължителност 3 часа – в търсене на костенурката Caretta Carreta и остров Маратониси. Oстровът е безлюден и е известен с факта, че именно тук костенурките снасят своите яйца. Лесно и бързо бягство по време на вашата ваканция, докато се наслаждаваме на кристално чистите води на Йонийско Море, ще имате възможност да заснемете уникални кадри на прочутата Caretta Caretta. Пауза за плаж. Връщане обратно.Свободно време за плаж.  Нощувка.

Закуска.  Свободен ден за плаж. По желание целодневна екскурзия до остров Кефалония, най-големия Йонийски остров – ще видим най-емблематичните забележителности на острова, спиръщия дъха плаж Миртос фотопаузапещерата Мелисани, както и столицата Аргостоли. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Закуска. Освобождаване на хотела. Ферибот от град Закинтос до Килини. Отпътуване обратно за България. Пристигане в София, Пловдив и Кърджали вечерта.

 

 

24/09/2024

695 лв

24/09/2024

695 лв

24/09/2024

695 лв

24/09/2024

695 лв

25/06/2024

Цена от: 695 лева

Автобус

6 дни/ 5 нощувки

закуска

Препоръчана

Абонирайте се за специални оферти:
Абонирайте се за специални оферти:
Абонирайте се за специални оферти:
Copyright © Miss K Travel | Създаден от PixelVision
Scroll to Top

Запитване за Екскурзия до изумрудения остров Закинтос 2024