Search
Generic filters
Search
Generic filters
Начало » Оферти » МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2024 в хотел Venosa Beach Resort & Spa 5***** Дидим

МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2024 в хотел Venosa Beach Resort & Spa 5***** Дидим

Цена от: 765 лева

Кратко описание

Заповядайте с нас по времето на Майските празници на една мини почивка в първокласен хотел на брега на Егейско море в един от най-предпочитаните курорти в Турция- Дидим. Програмата е с организиран транспорт с тръгване от Кърджали и Хасково, 5 нощувки на база All inclusive.

Туристическа програма

Отпътуваме около 18.00 ч. от Кърджали и 18.40 часа от Хасково. Продължаваме към граничен пункт Капитан Андреево. След преминаване на границата ще направим кратка почивка. Към полунощ правим кратка почивка, след което минаваме над Дарданелите по новия мост „Чанаккале 1915“. Следва нощен преход.

В сутринта ще преминем през третия по големина град в Турция – Измир. Градът е разположен на брега на Егейско море като в него се намира второто по големина пристанище в Турция. Курорта Дидим се намира на около 150 км южно от Измир . Преди обяд ще пристигнем в курорта. Настаняването в хотела стандартно е след 14.00 часа. Престоят във всеки един хотел ще започне с обяд и ще завърши със закуска. Свободно време за почивка и релакс.Нощувка.

Свободно време за плаж, почивка или разходка. За тези от Вас, които желаят да се докоснат до културата на страната, партньорите ни на място ще предложат набор от интересни полудневни и целодневни екскурзии, които да разнообразят престоя Ви. Всички екскурзии са срещу допълнително заплащане, като повече информация можете да получите допълнително.

Закуска. Освобождаване на стаите до 12 ч. на обяд. В ранните следобедни часове автобусът ни ще Ви вземе от хотела, в който сте отседнали и ще продължим към България. На връщане отново преминаваме по моста над Дарданелите.Най-големият град по течението на пролива е Чанаккале. Названието „Дарданели“ идва от Дардан, древен гръцки град на азиатския му бряг. Нощен преход.

Рано сутринта пристигане в Кърджали и Хасково

20/05/2024

855 лв

20/05/2024

855 лв

20/05/2024

855 лв

20/05/2024

855 лв

30/04/2024

Цена от: 765 лева

Автобус

8 дни / 5 нощувки

All Inclusive

Препоръчана

Абонирайте се за специални оферти:
Абонирайте се за специални оферти:
Абонирайте се за специални оферти:
Copyright © Miss K Travel | Създаден от PixelVision
Scroll to Top

Запитване за МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2024 в хотел Venosa Beach Resort & Spa 5***** Дидим