Search
Generic filters
Search
Generic filters

Нашата основна цел е да надхвърлим представите ви за пълноценен отдих с надеждата, че ще предпочетете  ТА Мис Кей Травел всеки път, когато ви се налага да избирате туристическа компания. Всяка една програма, която създаваме за вас е изпълнена с прецизност и перфектно обслужване!

Нашата главна цел е предоставяне на качествена услуга и специално отношение към всеки наш клиент, задоволяващ и най- взискателните му желания. Така ние превръщаме всяко едно пътуване в незабравимо изживяване и прекрасен спомен за цял живот.
Прецизното изпълнение на всяка една наша програма е в резултат на неуморна работа, добри партньори и поставяне на всеки един клиент на първо място.

Предлагаме ви изживеете незабравими мигове с

Туристическа агенция Мис Кей Травел

В нашите оферти можете да намерите разнообразие от предложения – от летни ваканции и градски почивки, до вълнуващи екскурзии до дестинации, съхранили древност, история и тайнствени легенди. ТА Мис Кей Травел ще ви предложи да изживеете незабравими мигове в топ курортите на България, Турция, Гърция, Сърбия, Хърватия, Тайланд, Индонезия и много други. Можете да се отдадете на пълен релакс, да се запознаете с нови култури, да опитате от вкусната местна кухня и да се потопите в атмосферата и традициите им.

Мис Кей Травел ЕООД е лицензиран Туроператор и Туристически агент с удостоверение за регистрация РК-01-8180 съгласно Закона за Туризма в България, със сключена застраховка “Отговорност на Туроператора”, която се актуализира всяка календарна година и по този начин осигурява спокойствието на нашите клиенти.

Индивидуални оферти

В зависимост от вашите нужди и желания, екипът ни ще разработи подходяща индивидуална оферта за пътуване до всяка точка на света. Нашите консултанти ще ви предоставят цялата налична информация, необходима за планирането на вашата почивка, екскурзия или бизнес пътуване.

Събития и мероприятия

Ние ще ви помогнем да организирате конгресни форуми, бизнес срещи, семинари и презентации, изложения. Екипът ни ще се запознае старателно с вашите желания, интереси, бюджетни възможности и ще изготви програма, съобразена с тях.

Здравен туризъм

Благодарение на нашите директни партньорски взаимотношения с едни от най-добрите турски клиники, ние се стараем да ви спестим време, усилия и средства, да ви осигурим възможности и спокойствие, когато става дума за най-ценното в живота на човека - здравето. Ние ще се свържем с клиниките, които са специализирани в лечение на вашата диагноза, профилактичен преглед, естетична процедура и др, и ще ви предоставим офертите, които отговарят на изискванията ви.

Транспортни услуги

Ние ще ви съдействаме за наемането на изпитани и проверени нови автобуси и микробуси, благодарение на дългогодишните ни партньори .С тяхна помощ можем да организираме индивидуални, летищни и ВИП трансфери с луксозни коли, квалифицирани водачи, както в страната, така и в чужбина - Турция, Гърция, Румъния и др.

Подаръчните ваучери на ТА Мис Кей Травел са един интересен и различен подарък, подходящ както за приятели, познати, колеги, така и за членове на семейството или роднини. Туристически подаръчен ваучер може да бъде заявен по електронен път или лично на място в офис на Мис Кей Травел, като заплащането става в брой или по банков път.
За закупуването на ваучер за подарък на определена стойност е необходимо да посочите и заплатите същата.
За закупуването на ваучер за подарък за конкретна туристическа услуга е необходимо да изберете дестинацията, вида на услугата, период на пътуването, както и да предоставите данни за пътуващите. В този случай ваучерът бива придружаван от договор за организирано пътуване и всички останали документи, свързани с пътуването.

Общи правила и условия за ползване на подаръчен ваучер

Подаръчният ваучер представлява официален документ, удостоверяващ правото на притежателя му да получи туристическа услуга в офисите на ТА Мис Кей Травел при следните условия:

  • Туристическият подаръчен ваучер е личен за притежателя и не може да се преотстъпва, както и не подлежи на осребряване
  • Подаръчният ваучер е с валидност 1 година от датата на издаване
  • Необходима е предварителна заявка за избраната туристическа услуга
  • Наличните свободни места са предмет на изрично потвърждение от страна на ТА Мис Кей Травел
    • Ваучерът не важи за оферти в промоция, освен ако не е упоменато друго
  • ТА Мис Кей Травел приема предплатените ваучерите от техните притежатели, като приспада стойността на ваучера от стойността на резервираната туристическа услуга.
  • В случай, че стойността на ваучера е по-малка от цената на заявената услуга, разликата до пълния размер се доплаща от потребителя
  • В случай, че стойността на ваучера е по-голяма от цената на заявената услуга, разлика НЕ се възстановява
  • В случай на кражба или загуба, подаръчният ваучер не може да се преиздава
Абонирайте се за специални оферти:
Абонирайте се за специални оферти:
Абонирайте се за специални оферти:
Copyright © Miss K Travel | Създаден от PixelVision
Scroll to Top

Запитване за За Мис Кей Травел