Search
Generic filters
Search
Generic filters

Условия за използване на www.missktravel.bg

Уебсайтът www.missktravel.bg представлява електронен каталог за продукти и услуги, които Туроператор Мис Кей Травел предлага. С ползването на уебсайта потребителят се съгласява с общите условия за ползване .Единствено потребителят носи отговорност за всички щети, настъпили в резултат на нарушаване на права на собственост и други вреди, в следствие на използването на уебсайтa www.missktravel.bg. Позволено е използването на уебсайта с цел потребителя да бъде информиран, запазване на части от него на лично устройство и разпечатване на съдържанието му за лични, нетърговски цели.
В случай, че информация публикувана на www.missktravel.bg е в нарушение на нечии права на интелектуална собственост, моля свържете с нас на посочените контакти, за да предприемем необходимите мерки.

Уебсайта www.missktravel.bg е рекламен. Информация съгласно чл. 82, от ЗТ може да получите в нашите физически офиси.

Възможно е уебсайтът да съдържа грешки, пропуски, закъснения в обновяването на данните и информацията, както и достъпът до него да прекъсва, затова Мис Кей Травел ЕООД си запазва правото да редактира уебсайта и да прекратява достъпа до него по всяко време. 

Потребителят няма право да събира информация от уебсайта, ако същата ще се използва за неправомерни и неетични цели, нарушаващи законите на Република България, нарушаващи неприкосновеността на личността, както и за попълване на пощенски списъци, спам, неоторизиран достъп и ограничаване на достъпността на сайта за останалите потребители. Потребителят се съгласява, че няма да използва устройство или софтуер в опит да се намесва в правилното функциониране на този сайт.
Мис Кей Травел ЕООД си запазва правото да променя тези правила по всяко време без предварително известяване. Направените промени влизат в сила в момента на публикуването им в сайта. Ако не сте съгласни с Условията за използване, Вие можете да прекратите участието си като страна по тези правила, като престанете да използвате и достъпвате уебсайта на Мис Кей Травел ЕООД.

В момента на сключване на договор за организирано пътуване клиентът се съгласява да му бъдат изпращани на посочен от него електронен адрес лични, рекламни или други търговски съобщения от Мис Кей Травел ЕООД като предоставяме възможност в съответствие с правилата на закона на всеки клиент безвъзмездно и по лесен начин да се откаже от получаването на този вид съобщения.

Абонирайте се за специални оферти:
Абонирайте се за специални оферти:
Абонирайте се за специални оферти:
Copyright © Miss K Travel | Създаден от PixelVision
Scroll to Top

Запитване за Условия за ползване