Search
Generic filters
Search
Generic filters
Начало » Оферти » Коледни базари 2024 и Спа релакс в Терме Спа Букурещ в хотел 4*

Коледни базари 2024 и Спа релакс в Терме Спа Букурещ в хотел 4*

Цена от: 315 лева

Кратко описание

През месец декември се насладете на Коледните базари в Букурещ. В съчетание с едно релаксиращо изживяване в най- големия Спа и Уелнес комплекс на Европа-Терме Спа Букурещ.3-дневна екскурзия с тръгване от Кърджали и Хасково, с 2 нощувки в Букурещ и Бонус трансфер до спа центъра.

Туристическа програма

Отпътуване от Кърджали пред Дома на Културата в 04.00 часа, 04:40 ч. От Хасково, ОМВ бензиностанцията на изхода на града.
Пристигане около 13.00 ч. в Букурещ- столицата на Румъния,  известна още като „Малкия Париж”. Посещение на Музея на селото – музей на открито, в който са показани 270 автентични постройки (къщи, църкви, технически постройки и съоръжения) от над 80 района на Румъния. Настаняване в хотела. Свободно време за самотоятелна разходка и посещение на Коледните базари в Букурещ.Нощувка.

Закуска. Отпътуване за Терме Спа Букурещ. Около 10:00 ч. пристигане в Therme Bucharest. Парк център Therme разполага не само с топли басейни, но също и с най-голямата закрита и открита градина в Румъния. В градината има над 800 000 растения и стотици видове дървета, включително и най-голямата плантация на истински палми в Европа. Това създава една тропическа ваканция, разположена само на 15 км. от центъра на Букурещ.
Комплексът е разделен на три основни сектора, всеки от тях с определена тема.
The Palm, както подсказва името, е посветен на релаксация сред 500 палмови дървета – най-голямата градина от този тип в Европа.
Площта на Elysium е предназначена за термални бани и за тези, които биха искали да се насладят на приятни масажи. Galaxy е центърът на забавления. Тук можете да се забавлявате в басейн с вълни – най-големият в Румъния – или да се спуснете по една от многото пързалки. А когато сте уморени, можете да спрете за едно питие в бара на басейна.
ВАЖНО: Родителите носят отговорност за децата си по време на пребиваването им в комплекса!
Следобяд отпътуване към хотела. Възможност за организиране на традиционна румънска вечер в най- старата бирария в Букурещ- Caru Cu Bere. Нощувка.

Закуска. Панорамна автобусна обиколка на града: площад „Унири”, Университетския площад, площад „Виктория” и площада на Революцията, фото пауза пред Парламента – втората по големина административна сграда в света, след Пентагона, Патриаршията и Църквата с мощите на Св. Димитър Басарбовски, Триумфалната арка, построена по подобие на арката в Париж през 1922 г. в памет на загиналите в Първата световна война, Булевардът на посолствата, Атенеума – най-голямата концертна зала в Румъния. Свободно време в централната част на града. Отпътуване за България. Пристигане в Кърджали и Хасково вечерта.

20/12/2024

315 лв

20/12/2024

315 лв

20/12/2024

315 лв

20/12/2024

315 лв

06/12/2024

Цена от: 315 лева

Автобус

3 дни/ 2 нощувки

закуска

Препоръчана

Абонирайте се за специални оферти:
Абонирайте се за специални оферти:
Абонирайте се за специални оферти:
Copyright © Miss K Travel | Създаден от PixelVision
Scroll to Top

Запитване за Коледни базари 2024 и Спа релакс в Терме Спа Букурещ в хотел 4*